‘Theehuis Rhijnauwen’ – Sprookjesachtig eten in Utrecht

Wat een idyllische plek om te genieten van een verse pannenkoek! Ga met de kids ontbijten, lunchen of dineren bij ‘Theehuis Rhijnauwen’ en nuttig een heerlijke maaltijd in een bosrijke omgeving. Lees hier hoe het Theehuis hun producten biologisch, fairtrade en duurzaam ontwikkelt.  

Deze plek is met verschillende kleurplaten, kinderstoelen, een gezellige kinderhoek en de lekkerste kinderpannenkoeken, een waar paradijs voor jouw kroost. Het buitenterras ligt aan de rivier ‘De Krommerijn’ waar eendjes in een relaxt tempo voorbij drijven. Links van de accommodatie vind je een speeltuin met toestellen voor diverse leeftijden. Is jouw zoon of dochter een dierenliefhebber? Neem hen dan mee naar ‘Carlos’ & ‘Isabella’; twee ezels die bij het Theehuis horen.  

Vanuit het Theehuis Rhijnauwen zijn zes wandelingen beschreven met tekst en een kaart: De Theehuiswandeling van 1 km, de Waterliniewandeling van 5 km en vier seizoenswandelingen van 3 km. Alle wandelingen zijn geschikt voor rolstoelen en kinderwagens. Je kunt de routes gratis afhalen bij de desk in het Theehuis of downloaden vanaf de website. Ontdek de thema’s en leerzame wetenswaardigheden.

Adres: Rhijnauwenselaan 16, 3981 HH, Bunnik
Kosten entree: Gratis. Reserveren via 030-6561285.
Level: Culinair & natuur  
Parkeren: Gratis naast het Theehuis. Indien deze parkeerplaats vol is, parkeer dan op P2 ‘Stay Okay’. Vanaf hier ziet je het Theehuis liggen en is het een kleine vijf minuten lopen.
Website: https://theehuisrhijnauwen.nl/

Op zoek naar meer tips voor een dagje uit in Utrecht? Klik dan hier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.