Oudjaar in de Efteling met kinderen – Kaatsheuvel

Oudjaar in de Efteling met kinderen – Kaatsheuvel

Oudjaar in de Efteling Kaatsheuvel

Wat een schot in de roos! Ingepakt met vesten, jassen en sjaals, sluiten wij koukleumend aan in de rij bij de ingang van de Efteling die zich verbazingwekkend snel oplost. De altijd al sprookjesachtige ‘look & feel’ van het mooiste pretpark van Nederland, voelt nu nog specialer aan. Verliefde stelletjes en gezellige gezinnen verspreiden zich over het park dat ons verwelkomt met lichtjes, bekende deuntjes en een magische sfeer. Je luidt het nieuwe jaar in tijdens dit idyllische sprookjesfeest op 31 december van 19.00 tot 01.00 uur. Tickets bestel je voor € 49,00 (december 2022) via de website van de Efteling of als je wat later bent, zoals wij haha, via Ticketswap. Abonnementhouders krijgen 25% korting op deze toegangsprijs.

Oudjaar in de Efteling met kinderen – Kaatsheuvel

Oudjaar met kinderen

De achtbanen zijn spannender als het buiten donker is, aldus Qian. Van minuut tot minuut hebben we genoten van zo’n sprookjesachtige omgeving op Oudjaarsavond. Wanneer we het bijna te koud krijgen, begroet het volgende, enorme kampvuur ons op de hoek van de straat. Oliebollen, champagne en poedersuiker; het is er allemaal in overvloed en is inbegrepen bij je entreeticket. Waar staat oudjaar in de Efteling nog meer voor? Er wordt de hele avond gezongen en gedanst op verschillende pleinen en dat maakt dat de sfeer er goed in zit. Vanaf 23:45 uur tel je samen af naar het nieuwe jaar aan de Vonderplas of de Siervijver, waar om middernacht prachtig vuurwerk de lucht ingaat.

Oudjaar in de Efteling met kinderen – Kaatsheuvel

Naar de Efteling met kinderen

Muziek, optredens en bandjes vermaken het wandelende publiek uitstekend en tot 1:00 uur zijn bijna alle attracties geopend. Om 0:00 uur laat de Efteling zich van haar beste kant zien en worden we getrakteerd op een spectaculaire vuurwerkshow boven de ‘Fata Morgana’. Geen zin meer om naar huis te rijden? De Efteling biedt een oud en nieuw arrangement aan waarmee je kunt overnachten in een van de hotels of op een van de vakantieparken. Toch nog een beetje op tijd naar bed en ontbijten in de meest sprookjesachtige omgeving van Nederland, nietwaar? 

Deze arrangementen zijn altijd erg snel uitverkocht, dus overweeg deze optie ruim op tijd. Toch bijzonder om bij maanlicht over de kop te gaan in de Python en het verlichte park vanuit de Pagode te bekijken. Maak een winterse wandeling door het prachtig verlichte Sprookjesbos of ga schaatsen op de Warme Winter Weide. Kortom, oudjaar in de Efteling? Wauw, wat een aanrader!

Oudjaar in de Efteling met kinderen – Kaatsheuvel

Adres: Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
Kosten entree: € 43,00 voor kinderen vanaf 4 jaar
Level: Magie
Parkeren: Gratis tijdens Oudjaarsavond
Website: Efteling Events oud & nieuw

Oudjaar in de Efteling met kinderen – Kaatsheuvel

Op zoek naar meer magische tips voor een dagje uit? Klik dan hier!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.