‘Likeland’ - Instagram museum in Eindhoven (Best)

‘Likeland’ – Instagram museum in Eindhoven (Best)

Fotogeniek museum

‘Likeland’ beslaat meer dan 2000 m² in een kleurrijke, fotogenieke omgeving. Meer dan 50 decors in schattige hoekjes nodigen je uit je tijdlijn vol te knallen met creatieve foto’s. Van zwevende paraplu’s aan het plafond tot een gouden ballenbak en van een muur bestaande uit neon hartjes tot een roze telefooncel; het is er allemaal. Vorig jaar bezochten wij ‘Wondr Experience’ in Amsterdam en we maken nu de vergelijking met Best. Benieuwd naar een korte video van ons bezoek aan Likeland? Klik dan hier!

‘Likeland’ - Instagram museum in Eindhoven (Best)
‘Likeland’ - Instagram museum in Eindhoven (Best)

Dé perfecte Instagram foto

Fayenne en ik hebben gedanst, geschommeld en geposeerd tijdens onze ontdekkingstocht door dit licht hysterische museum. Je komt hier graag als het maken van dé perfecte foto voor social media voor jou een uitdaging is. We hebben het idee dat het museum in Amsterdam je iets meer te doen geeft en een interactiever karakter heeft. We missen bij een aantal decors de fotostandaard en komen tot creatieve oplossingen om toch foto’s te maken op iedere plek.

‘Likeland’ - Instagram museum in Eindhoven (Best)

Wat te doen in Instagram museum

In ruim twee uur ben je door de verschillende sets heen gelopen en ben je goed aan je ‘foto-en-video-trekken’ gekomen. Klets met andere bezoekers in het museum! Sommige creatievelingen brengen je op de gekste en tofste ideeën tijdens het fotograferen. Til jij deze ervaring ‘to the next level’? Boek dan een van de workshops die Likeland aanbiedt of reserveer een fotoshoot voor jouw ‘girls night out’. Wij zijn super benieuwd hoe jij een middag in Likeland ervaart. Laat je het ons weten?!

‘Likeland’ - Instagram museum in Eindhoven (Best)

Adres: Ekkersweijer 7, 5681 RZ Best
Kosten entree: Kinderen en volwassenen vanaf 13 jaar betalen € 19,95 per persoon entree. Kinderen t/m 12 jaar betalen € 15,95 per persoon entree. Tickets zijn enkel online te bestellen.
Level: Girls & fun
Parkeren: Voor € 4,00 per voertuig parkeer je de hele dag op het parkeerterrein van Likeland.
Website: Likeland

‘Likeland’ - Instagram museum in Eindhoven (Best)

Combineer een bezoek aan het Instagram museum met ‘Buutvrij voor de hele pot’! Klik hier voor onze tips.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.