Wij zijn NextDooren!

Maikel

Welkom bij NextDooren; mijn naam is Maikel van Dooren! Als trots hoofd van ons samengesteld gezin, vertel ik jou graag meer over reizen en over ons. Behalve fanatiek voetbalcoach en natuurfotograaf bij ‘Mai-Eye Photography’, ben ik vooral papa. Daarnaast geeft niets mij zo’n vrij gevoel als reizen. Waar ik in het dagelijks leven al niet graag op tijd en uur leef, kom ik daar tijdens het reizen volledig los van. Het ontmoeten van mensen uit verschillende culturen en het schieten van het perfecte plaatje in een jungle, geven mij een kick. Ik hoop dat wij met ‘NextDooren’ een stukje van deze passie kunnen overbrengen aan gezinnen over de hele wereld.

Milou

‘The sky is limit’, vind je ook niet? Ik ben echtgenote van Maikel van Dooren, (bonus)moeder, ondernemer, danseres en reiziger. Een persoon met een missie, een doel. Lukt het niet linksom? Dan vast wel rechtsom! Mijn naam is Milou van Dooren. Het reisvirus heeft al lang geleden bezit van mij genomen en vanaf het moment dat de kinderen meegaan, zijn onze ervaringen rijker geworden. Natuur, cultuur en wildlife; dan is mijn feestje compleet. Met de geboorte van Elena en de start van NextDooren staan twee nieuwe avonturen in één voor de deur. Vlieg je met me mee?

Fayenne

Hoi allemaal! Ik ben Fayenne van Dooren, de oudste van de kinderen in ons gezin en dus een klein beetje de baas. Mijn levensmotto: ‘Relax! Maak je niet druk’. Ik houd me in het dagelijks leven bezig met mijn opleiding Zorg & Welzijn, dansen, scooteren, vrienden en vriendinnen. Sinds mijn spreekbeurt in groep 6 over Australië, ben ik blijven dromen van een bezoek aan dit continent. Ik ben voor papa en Milou de puberradar voor ‘NextDooren’ en een belangrijk jurylid bij kidsproof activiteiten tijdens onze trips en vakanties. Mijn favoriet? Onze vakantie naar Portugal….. Spreek jullie snel!

Qian

Mijn naam is Qian van Dooren; op een moeilijke manier geschreven 😊. Behalve van voetballen, muziek luisteren en van heel veel kletsen, houd ik van foto’s maken. Samen met papa oefen ik steeds vaker hoe ik mooie foto’s van dieren en de natuur kan maken. Mijn grote droom is om met z’n allen naar Afrika te gaan. Ik zou vooral een nijlpaard en grote katten in het echt willen zien en daar natuurlijk vette foto’s van willen maken! Ik help papa en Milou, als tiener van het gezin, vooral met ideeën voor de reisblog en ik hoop dat jullie dat tof vinden om te lezen. Weet je welke ik zo tof vond?  Onze trip naar Parijs! Au revoir :). 

Wij zijn NextDooren!

Elena

Hier ben ik dan! Op 1 februari 2021 ben ik uit mama´s buik gekomen en wat heb ik al veel knuffels gehad van iedereen. Papa en mama hebben mij vernoemd naar oma Lenie en naar tante Esmée. Ik heet Elena Esmée van Dooren. Mooi hè? Ik houd van eten, slapen, mijn roze tut en soms huil ik als het allemaal te lang duurt. Ik ben onlangs voor het eerst met papa en mama naar Azië geweest, dat is pas lang vliegen….. We hebben alvast geoefend toen we op vakantie gingen naar Alicante, dat ging hartstikke goed :). Iets over met de paplepel ingieten….. Liefs!

Wij zijn NextDooren!